Lunchroom Tikkie Bijzonder

Sander

Sander is vanaf het begin werkzaam bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. Sander brengt behoorlijk wat horeca-ervaring met zich mee. Sander was hiervoor werkzaam bij de “Den Witte Haen” in Dordrecht. Sander woont begeleid in Dordrecht en komt bijna iedere dag zelfstandig naar zijn werk.

Sander is werkzaam in het hart van de keuken en zorgt er voor dat alle borden, bestek etc. weer glanzend bij u op tafel komen.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Charlotte

Charlotte werkt iedere vrijdag met veel plezier bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. Ze vind het zo leuk dat Charlotte tegenwoordig ook om de zaterdag aanwezig is. Charlotte brengt iedere bestelling met een lach naar onze gasten.

Charlotte staat ook graag achter de bar en is een kei in het poleren van glazen

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Roy

Roy is de man met de vlotte babbel. Praat en vermaakt onze gasten. Roy staat zowel in de bediening als in de keuken en is daar niet te missen. Van het maken van speciale koffies tot het bakken van spek, niks is onze Roy te gek.

Roy werkt 3 dagen bij Lunchroom Tikkie Bijzonder

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Britt

Britt werkt 2 dagen per maand bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. Britt heeft het zo naar haar zin dat ze snel 4 dagen per maand komt werken. Britt is een duizendpoot en springt bij waar nodig.

Van het aanvegen van de lunchroom tot het brengen van ijskoude dranken bij gasten op ons terras.

Niks is Britt te gek.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Just

Onze Just is echt een gastheer van het hoogste niveau. Just ontzorgt onze gasten zodat deze optimaal kunnen genieten. Het lopen met volle dienbladen op een vol terras is voor Just geen enkel probleem. Aan persoonlijke aandacht voor onze gasten ontbreekt het Just ook niet.

Just werkt 3 dagen bij Lunchroom Tikkie Bijzonder.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Melanie

Melanie is vanaf het begin werkzaam bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. Bakkerij Melanie word ze ook wel genoemd. Melanie is het brein en drijvende kracht achter al ons verse gebak en maakt dit dan ook met gemak in groten getale. Melanie maakt geheel zelfstandig alle broodjes van onze lunchkaart.

Melanie is niet te missen in de keuken van Lunchroom Tikkie Bijzonder.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

David

David is vanaf het begin betrokken bij Lunchroom Tikkie Bijzonder. David zijn kwaliteiten liggen voor op het gebied van ICT werkzaamheden. Zo heeft David de website van Lunchroom Tikkie Bijzonder ontwikkeld en is hij verantwoordelijk voor alle ICT zaken binnen onze Lunchroom.

David regelt alles op het gebied van ICT.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Mike

Onze Mike is echt een natuur talent in de keuken. Mike maakt alle gerechten in een mum van tijd tot een ware smaak sensatie. Mike staat vaak samen met zijn maatje Roy in de keuken en het is dan ook lachen, gieren en brullen geblazen.

Ze nemen elkaar dan ook graag in de maling.

Bijzondere links
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
ZondagGesloten

* Afhankelijk van het weer is ons terras langer geopend.

Contact informatie

Lunchroom Tikkie Bijzonder
Kerkbuurt 33
3361BC Sliedrecht

0184-745903
06-53461567
info@tikkie-bijzonder.nl
www.tikkie-bijzonder.nl

Lunchroom Tikkie Bijzonder © 2020 - 2021